Over ons

SERIS zoekt nieuwe collega's!

UW CARRIERE BIJ SERIS BEGINT HIER

Ontdek onze vacatures

OVER ONS

2000

Medewerkers

MEDEWERKERS

6

Vakgebieden

VAKGEBIEDEN

98%

Van onze medewerkers hebben een CONTRACT VAN ONBEPAALDE DUUR

VAN ONZE MEDEWERKERS HEBBEN EEN CONTRACT VAN ONBEPAALDE DUUR

Meer dan 100

jaar ervaring in bewaking en veiligheid

JAAR ERVARING IN BEVEILIGING EN VEILIGHEID

WE DRAGEN ZORG. WE ONTZORGEN.

SERIS BE

DE BESTAANSREDEN VAN SERIS

We dragen zorg. We ontzorgen.

Het is onze missie, die wordt uitgedragen naar de belangrijkste stakeholders van onze onderneming: onze klanten en onze medewerkers. Klanten vertrouwen datgene wat hen dierbaar is toe aan de professionaliteit van SERIS. Binnen elk specialisatiedomein willen we er door middel van een uitgekiende dienstverlening en gestroomlijnde communicatie voor zorgen dat zij zich met een gerust gemoed kunnen toeleggen op hun eigen kernactiviteiten.

 

 

 

 

 

 

SERIS BE

SERVICE DANKZIJ DE KRACHT VAN DE SERIS-MEDEWERKERS!

Deze ingenieuze service kunnen we enkel realiseren dankzij de kracht van onze medewerkers. Zij vormen de absolute meerwaarde die SERIS haar klanten biedt. Vanuit de overtuiging dat echt professionalisme slechts tot uiting kan komen door oprecht enthousiasme en ambassadeurschap, wordt het ‘We Take Care’ DNA ook intern uitgerold. ‘Respect’ is sinds het ontstaan van SERIS, naast ‘Delen’, ‘Dynamiek’ en ‘Discipline’, één van de kernwaarden. Een bedrijfscultuur met een open communicatie waarin het aanbrengen van suggesties en ideeën wordt aangemoedigd, is voor een onderneming als SERIS van vitaal belang.

 

 

 

 

 

 

SERIS BE

OP MENSELIJK EN MAATSCHAPPELIJK VLAK EEN VERSCHIL MAKEN

Onze slogan ‘We Take Care’ vormt de motivatie van onze dagelijkse inspanningen en is het basisprincipe voor het streven naar een veilige en efficiënte samenleving. Door het zorgprincipe in ons DNA te dragen werken we bewust aan ons streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarvan People, Planet en Profit de kernwaarden vormen. We willen een gezond bedrijf zijn dat op menselijk en maatschappelijk vlak een verschil maakt.

 

 

 

 

 

 

SERIS BE

BIJDRAGEN AAN DE VEILIGHEID VAN ONZE OMGEVING: DAT IS ONZE MISSIE

Dat ons vak noodzakelijk is, hoeft geen betoog meer. Vandaag de dag worden particuliere beveiligingsdiensten erkend en zijn ze onmisbaar geworden naast de openbare veiligheidsdiensten. SERIS wist als een van de sterkste bedrijven in de sector het vertrouwen te winnen van zijn klanten en partners.

 

 

 

 

 

 

WIJ DENKEN AAN DE TOEKOMST

Meer dan ooit bevestigen wij onze ambitie om te groeien. Voortdurende investeringen, nieuwe tools en permanente opleiding voorzien onze medewerkers van nieuwe kennis in nieuwe vakgebieden. Dankzij ieders energie en professionalisme kan SERIS gestaag groeien in België en daarbuiten.

 

 

 

 

 

 

EEN CULTUUR VAN NABIJHEID

DE KRACHT VAN EEN FAMILIEONDERNEMING

Het bijzondere kenmerk van onze groep: familiaal aandeelhouderschap, stabiliteit en een strategie inzake overdracht aan de toekomstige generaties onderscheiden ons van de andere bedrijven in de sector. Onze langetermijnvisie samen met onze wil om een familiebedrijf te zijn, biedt iedereen, medewerkers en klanten, de zekerheid op toekomstperspectieven.

 

 

 

 

 

 

SERIS BE

EEN MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN ONDERNEMING

Maatschappelijk evenwicht, respect voor diversiteit, gelijke kansen, gezondheid en levenskwaliteit op het werk zijn de grondslagen van ons engagement. Door lokaal mensen te rekruteren en in te zetten, bevestigen wij tevens onze wil om zo dicht mogelijk bij onze klanten werkgelegenheid te creëren.