Presales Engineer

Solliciteren
 • Aarschot - Vlaams-Brabant
 • Bediende

Wat we zoeken:

Wij zijn op zoek naar een Presales Engineer met ervaring binnen de beveiligingsindustrie. SERIS Technology heeft momenteel heel wat prospects in de pijplijn en wil graag haar team versterken.

In deze rol zullen jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • het opstellen van kwalitatieve offertes voor op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor onze klanten. Je analyseert de behoeften en verwachtingen van de klanten en ontwikkelt de meest optimale technische oplossing. Het is belangrijk dat je overtuigend bent en in staat bent om deals te sluiten.
 • verder onderhou je commerciële relaties met de klanten en zorg je ervoor dat hun tevredenheid gewaarborgd blijft.
 • na elk klantenbezoek maak je vervolgrapporten op en werk je actief mee aan het opstellen en opvolgen van aanbestedingsdossiers. Je analyseert de lastenboeken en selectie- en gunningscriteria en identificeert waar we het verschil kunnen maken. Je staat garant voor coherente en accurate prijsstellingen en zorgt ervoor dat de verwachte rentabiliteit van de offertes wordt gewaarborgd.
 • ten slotte verzorg en beheer je technische informatie en documentatie en hou je je bezig met de opvolging van specifieke normeringen zoals ISO, VCA, MVO, INCERT, en BOSEC.

Wat wij verwachten:

Om voor deze rol in aanmerking te komen, ben je een Industrieel Ingenieur in een technische richting met minstens 5 jaar ervaring (of gelijkgesteld door ervaring).

 • Je bent redactioneel sterk en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent analytisch, stressbestendig en overtuigend en hebt zowel technische als commerciële vaardigheden.
 • Je bent nauwkeurig, gestructureerd, je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig werken.
 • Je bent klantvriendelijk en servicegericht voor zowel externe als interne klanten (collega's).
 • Bij voorkeur heb je ervaring in beveiligingstechnologie of ben je bereid om kennis te verwerven over veiligheidsoplossingen. Het is een pluspunt als je al in het bezit bent van een attest "Conceptie van alarmsystemen en -centrales".
 • Verder kan je een blanco uittreksel van je strafregister voorleggen (beveiligingssector).
 • Je bent leergierig en volgt graag de marktevolutie en trends op. Je bent ook vaardig met IT-systemen.

Wat wij je kunnen bieden:

Als je voor ons komt werken, bieden wij jou een boeiende en afwisselende job in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Je krijgt werkzekerheid bij één van de grootste spelers in de beveiligingssector van België.

Wij investeren in continue opleiding en bieden ruimte voor zelfontplooiing en reële doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen, verzekeringen en een dagvergoeding.

Tot slot staan wij open voor jouw ideeën.

 

Wie zijn wij?

Seris Technology zorgt voor de technologische ondersteuning van beveiligingsconcepten. Denk aan toegangscontrole, inbraak- of perimeterbeveiliging, maar net zo goed aan branddetectie of videobeveiliging. Ook onze servicedesk neemt een centrale plaats in.

De technologische vernieuwingen op het vlak van beveiliging zijn voor een leek nog nauwelijks te bevatten. Er zijn bovendien talloze situaties denkbaar die om integratie van systemen vragen. Zoals inbraakbeveiliging in combinatie met branddetectie en toegangscontrole. 

Seris Technology wil een partner zijn van grootbanken, retail- en overheidsbedrijven. Wij zijn erkend door IBZ en INCERT en werken met BOSEC-gecertificeerde systemen. Seris is ook nog eens IQnetSR10 en ISO14001 gecertificeerd. Seris Technology staat voor hoge kwaliteit en professionaliteit.

Klik hier als u al een account hebt: Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)