Operatoren alarmcentrale

Solliciteren
 • Diegem - Vlaams-Brabant
 • Bediende

SERIS Monitoring biedt alarm overwaking aan in de meest uiteenlopende marktsegmenten, zowel aan particuliere klanten als in de professionele sector. Onze mensen maken, op elk moment van de dag, het verschil tussen een reëel inkomend alarm en een twijfelsituatie en ondernemen zo ook de nodige acties.

Dankzij de sterke groei van onze firma zijn wij, als tweede meest aantrekkelijke werkgever van België, op zoek naar alarm operatoren die onze team kunnen vervolledigen. Ben je een gemotiveerde en harde werker, die klaar is om zijn kennis bij te schaven en/of om ervaring op te doen in de boeiende, actieve wereld van monitoring? Aarzal dan niet en solliciteer om deel uit te maken van onze team!

Heb je enige ervaring in de sector van callcenters, zoals dispatching, oproepcentrale, noodcentrale, helpdesk functie of andere relevante bewakingsactiviteiten, waarbij telefonische communicatie nodig was en jou niet heeft afgeschrokken? Of ben je gewoon toe aan een carrière switch? Dan ben je meer dan welkom voor een gesprek! Heb je helemaal geen ervaring? No problem! We zorgen dat je de nodige opleiding krijgt.

Onze state of the art controlroom is gelegen te Diegem, daar zal onze personal trainer je op weg helpen met onze innovatieve software Facman. We leren je alarmen lezen, interpreteren en hier ook mee aan de slag te gaan. Je haakt hiermee in op onze jarenlange en doorgedreven expertise op het vlak van alarmverwerking, dispatching en videomonitoring.

Bij SERIS Monitoring hechten we belang aan het continue investeren in onze mensen, ergonomie, software en middelen die de functie alarmoperator staande houden. Zo gebeurt alles vanuit ons centraal systeem Facman waarin klantspecifieke instructies en acties centraal beheerd worden. Hiermee zijn we dan ook de meest vooruitstrevende alarmcentrale in onze sector, dit wordt dan ook bevestigd in zowel de operator- als de klantenbelevenis.

Profiel:

Voor de vacature van alarmcentrale operator, zijn we op zoek naar een profiel dat kan zorgen voor een klantvriendelijke security belevenis naar onze klanten toe.

 • Basis IT-skills en goed overweg kunnen met een toetsenbord zijn natuurlijk een MUST
 • Je kan jouw hoofd koel houden in de meest stressvolle situaties en verschillende incidenten die op u af komen snel en efficiënt behandelen.
 • Heb je reeds een opleiding Exe 04 alarm operator verworven? Dit is zeker een troef.
 • Ons beheerplatform is Facman, maar ook kennis van gelijkaardige alarmverwerkingspakketen, zoals Mastermind, ESI of Horus, is mooi meegenomen
 • Je bent goed tweetalig (NL/FR). Een goede kennis van de wereldtaal Engels is goed meegenomen.
 • Je bent leergierig en kan goed probleemoplossend denken.
 • Je hecht belang aan het beroepsgeheim en kan de informatie die ter beschikking wordt gesteld vertrouwelijk behandelen.
 • In onze cruciale dienstverlening is een pauze knop helaas niet mogelijk. Concreet wil dit zeggen dat wij 7/7 en 24u/24u beschikbaar moeten zijn. Flexibiliteit is dan ook van zeer groot belang (nachtshiften, weekend, feestdagen,...).
 • Twaalf uren diensten zijn gangbaar, maar hierin proberen wij flexibel te zijn en zoeken we samen naar de juiste oplossing met mogelijk een permanente of tussenstap in 8 uren diensten.

 

Wat bieden wij aan?

U krijgt bediendestatuut volgens PC317, in een 'state of the art' omgeving met een collegiaal en famiaal karakter en een georganiseerde planning.

Extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, verplaatsingvergoeding, hospitalisatieverzekering; groepsverzekering.

Is het tijd voor een carrièreswitch? Of heb je nog vragen bij deze vacature? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of neem een kijkje op https://seris.be/nl/onze-oplossingen/monitoring

Klik hier als u al een account hebt: Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)