Onze jobs
we take care

BEWAKINGSAGENT (M/V)

Als bewakingsagent sta je in voor de beveiliging van goederen en personen bij onze klanten. Je bent niet om de tuin te leiden, zeer opmerkzaam en anticipeert op inbreuken en ongelukken voordat ze effectief plaatsvinden. Elke dag weer maak je doordachte beslissingen en zorg je voor een onberispelijke dienstverlening ten opzichte van onze klanten en hun bezoekers. Solliciteer nu!

CONTROL ROOM OPERATOR (M/V)

Als Control Room Operator maak je elke minuut het verschil tussen een urgent alarm en een twijfelachtige situatie die een specifieke opvolging vereist. Je werkt in een team en samen zorgen jullie voor een consequente en snelle afhandeling van incidenten op basis van vooraf afgesproken instructies. Stress ervaar je eerder als een uitdaging. Solliciteer nu!

MOBIELE BEWAKINGSAGENT (M/V)

Als Mobiel Bewakingsagent voer je preventieve controlerondes uit op bedrijfsterreinen, commerciële centra en gebouwen. Je patrouilleert, bent opmerkzaam en houdt het hoofd koel. Interventies na alarm worden bij jou professioneel afgehandeld. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klanten om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Solliciteer nu!

CHAUFFEUR (M/V)

Je organiseert op een zelfstandige manier het op- en afhalen van pakketten bij onze klanten en bent daarmee het uithangbord van SERIS Logistics. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en in het Frans en bouwt zo sterke relaties op met onze klanten. Door jouw dienstverlening zullen ze spreken van een uitzonderlijke klantervaring. Je bent fier op de service die je biedt, de outfit die je draagt en het voertuig waarmee je rijdt. Solliciteer nu!

SERVICE ENGINEER (M/V)

SERIS heeft beveiligingsinstallaties bij tientallen klanten verspreid over het hele land. Daarbij willen we een optimale kwaliteit en nazorg garanderen. Daar kom jij aan te pas: als gezicht van SERIS kom jij bij onze klanten over de vloer om analyses uit te voeren, professioneel problemen op te lossen en hen zowel in het Frans als in het Nederlands de nodige uitleg te verschaffen over hun systeem en het gebruik ervan. Je laat een behulpzame en betrouwbare indruk na en bouwt zo mee aan de waarden waar SERIS voor staat. Solliciteer nu!