Waarom ons team versterken
we take care
SERIS BEL

RESPECT !

Wij zijn trots op onze onderneming. De stabiliteit van ons familiaal aandeelhouderschap en de toewijding van onze CEO, Christophe Segaert, zijn van onschatbare waarde en een stevige troef. De toekomst bouwen wij samen op dankzij uw professionalisme en de kwaliteit van de relaties die wij elke dag opnieuw aanknopen.

SERIS BEL

EVOLUEREN

Het erkennen en waarderen van uw motivatie en potentieel staat garant voor uw betrokkenheid. Wij begeleiden u op een gepersonaliseerde manier bij de ontwikkeling van uw loopbaan. Een interne dynamische mobiliteit is mogelijk door identificatie van uw potentieel en de waardering van onze interne vaardigheden.

SERIS

OPLEIDING

Elke dag is er ten minste één agent van SERIS in opleiding. Wij investeren constant en veel meer dan wettelijk vereist is, in opleiding. De mobilisatie van een netwerk van professionele trainers en gedetacheerde agenten, de implementatie van een opleidingstraject vanaf de integratie van supervisors of het beroep dat we doen op organisaties voor de opleiding van alle werknemers, garanderen iedereen een beleid van afwisseling en innovatieve initiële opleiding.

Seris Recrute

ONZE TEAMS: ONS KAPITAAL

De tevredenheid van onze klanten berust op onze teams op het terrein. Hun professionalisme en onze expertise in beveiliging en bewaking maken de waarde, efficiëntie en concurrentiekracht van onze onderneming uit. SERIS ondersteunt de mannen en vrouwen in onze onderneming bij de ontwikkeling van de vakgebieden en vaardigheden met veeleisendheid, respect en welwillendheid.