Field Engineer

Solliciteren
 • Gent - Brussel
 • Bediende

Word jij de onmisbare schakel van onze dienstverlening? 

SERIS Technology zorgt voor de technologische ondersteuning van beveiligingsconcepten. Denk aan toegangscontrole, inbraak- of perimeterbeveiliging, maar net zo goed aan branddetectie of videobeveiliging. Ook onze servicedesk neemt een centrale plaats in.

De technologische vernieuwingen op het vlak van beveiliging zijn voor een leek nog nauwelijks te bevatten. Er zijn bovendien talloze situaties denkbaar die om integratie van systemen vragen. Zoals inbraakbeveiliging in combinatie met branddetectie en toegangscontrole.

SERIS Technology wil een partner zijn van grootbanken, retail- en overheidsbedrijven. Wij zijn erkend door IBZ en INCERT en werken met BOSEC-gecertificeerde systemen. SERIS is ook nog eens IQnetSR10 en ISO14001 gecertificeerd. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteit en professionaliteit.

 

Jij bent de Field Engineer die we zoeken want je:

 • bent technisch geschoold, min. TSO elektronica, elektriciteit of IT - netwerken/IT
 • hebt een attest “Installatie en onderhoud van alarmsystemen” (of bent bereid om dit te behalen)
 • hebt kennis van en ervaring met elektronische en elektrische schakelingen en componenten
 • blijft op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen
 • bent klantgericht, stressbestendig en flexibel ingesteld (geen 9-to-5 mentaliteit)
 • krijgt een kick van problemen oplossen en zelfstandig werken
 • kan vlot communiceren in het Nederlands en Frans
 • bent bereid tot het waarborgen van een wachtdienstregeling
 • kan een relevante ervaring in de beveiligingssector is een must
 • beschikt over een geldig rijbewijs (B) en een blanco strafblad

 


Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

Je bent simpelweg onmisbaar voor ons en onze klanten: een belangrijke schakel in onze dienstverlening.

De nieuwste technologische middelen kunnen nog zo high-tech zijn, niets is voor altijd onfeilbaar. Daar kom jij in the picture: het onderhoud en herstellen van elektronische beveiligingsinstallaties bij onze klanten is waar jij in uitblinkt.

Je draagt bij tot de veiligheid van onze klanten. Je gaat van klant naar klant en lost problemen op in verband met inbraak- en branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole en automatisaties.

Als gezicht van SERIS reik je klantvriendelijke oplossingen aan en geef je een heel duidelijke uitleg over wat je doet en wat er nog moet gebeuren. Elke installatie is anders, zo leer je continu bij en word je beter en beter in je job.

 

Waarom al meer dan 1500 beveiligingsexperts kozen voor SERIS Security? 

Mooie verloning
Bij deze uitdagende en afwisselende functie horen goede arbeidsvoorwaarden en (extralegale) voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, dagvergoeding, verzekeringen, smartphone, laptop, vergoeding voor wachtdienst.

Continue opleiding
SERIS Security staat ook garant voor een continue opleiding (intern, on the job of bij onze leveranciers), ruimte tot zelfontplooiing en reële doorgroeimogelijkheden.

Opvolging van je carrière
We gaan prat op luisteren en het geven van ruimte voor dialoog zodat we jouw verwachtingen op professioneel vlak zo goed mogelijk kunnen inlossen. Onze deur staat open, ook voor jou!

Gewaardeerde werkgever
SERIS Security kwam als de meest aantrekkelijke werkgever in de beveiligingssector uit de 2024 Randstad Employer Brand Research. Een panel van liefst 12.060 mensen plaatsten SERIS in de top20 meest aantrekkelijke werkgevers van België. Een bijzonder resultaat om trots op te zijn!

 

Wat denk je? Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij straks onze nieuwe Field Engineer.

Klik hier als u al een account hebt: Login

CV (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)
Motivatiebrief (Formats : pdf, doc, docx; 2Mo Max)